استحصال مقدار بیش از 50 هزار تن گوشت قرمز و سفید در کشتارگاههای استان مرکزی
رییس اداره نظارت بر بهداشت عمومی و مواد غذایی اداره کل دامپزشکی استان مرکزی گفت: مقدار 50 هزار و 11 تن گوشت قرمز کشور در 9 ماهه سال جاری از کشتار گاههای دام استان استحصال شد.
به گزارش روابط عمومی اداره کل دامپزشکی استان مرکزی، دکتر سیروس سلمان نژاد افزود: باتلاش كارشناسان و بازرسان بهداشتی دامپزشكی استان در 9 ماهه سالجاری مقدار 50 هزار و 11 تن گوشت قرمز و سفید در كشتارگاههای دام و طیور استان پس از بازرسی بهداشتی سالم و قابل مصرف برای انسان تشخیص داده شد.
رییس اداره نظارت بر بهداشت عمومی و مواد غذایی اداره کل دامپزشکی استان مرکزی گفت: در سال جاری تعداد 126 هزار و 775 راس گاو، گوسفند و بز با مقدار 6 هزار و 146 تن گوشت قرمز استحصال شده دركشتارگاه دام و تعداد 18 میلیون و 513 هزار و 397 قطعه طیور گوشتی كشتار شده با مقدار 43 هزار و 865 تن گوشت سفید استحصال شده در كشتارگاه طیور استان مورد بازرسی بهداشتی قرار گرفته است.
وی ادامه داد: در راستای نظارت بهداشتی بر فرآورده های خام دامی از قبیل گوشت قرمز، گوشت سفید(مرغ وماهی)، شیر، تخم مرغ، عسل و ... و با هدف تضمین سلامت و امنیت مواد غذایی، تعداد یک هزار و 732 مورد نمونه از فرآورده های خام دامی وخوراک دام، طیور و آبزیان و ... به منظور پایش باقیمانده دارویی، آزمایش ادواری، آزمایش تقلبات و تعیین تکلیف سلامت محموله و... انجام شده است.
وی افزود: تعداد 64 هزار و 594 مورد بازدید بهداشتی از مراكز تولید، نگهداری، توزیع و عرضه مواد غذایی از قبیل فروشگاههای گوشت قرمز و سفید، رستورانها، غذاخوریها وكبابی های داخل شهر وبین جاده ای، كارگاههای بسته بندی و فروشگاههای موادخام دامی مقدار 131 هزار و 738 کیلوگرم فرآورده های خام دامی غیر بهداشتی و غیر قابل مصرف برای انسان جمع آوری، ضبط و معدوم شد.
سلمان نژاد بیان کرد: در همین راستا تعداد 163 واحد متخلف بهداشت عمومی به مراجع قضایی معرفی شدند كه احكام صادره شامل ضبط و امحاء كالا و تعطیلی وجزای نقدی می باشد.
رییس اداره نظارت بر بهداشت عمومی و مواد غذایی اداره کل دامپزشکی استان مرکزی در پایان خاطر نشان کرد: این اداره کل درطول شبانه روز از طریق شماره تلفن 1512 آماده دریافت گزارشات درخصوص مسائل بهداشت عمومی و مواد غذایی خام دامی می باشد.