• 1402/01/31 - 08:02
  • تعداد بازدید : 154
  • زمان مطالعه : 2 دقیقه
از ابتدای اجرای طرح تشدید نظارت بهداشتی دامپزشکی در استان مرکزی تا کنون انجام گرفت:

انجام بیش از 9 هزار و 370 مورد بازدید از مراکز تحت نظارت دامپزشکی

مدیرکل دامپزشکی استان مرکزی در گزارشی با اشاره به تداوم نظارت های دامپزشکی طرح تشدید کنترل و نظارت های بهداشتی در سال جدید، عملکرد این اداره کل را از ابتدای طرح تا کنون بازگو کرد.

به گزارش روابط عمومی اداره کل دامپزشکی استان مرکزی، دکتر محمد فتاحی گفت: از ابتدای طرح تشدید نظارت های بهداشتی فرآورده های خام دامی تا کنون  9 هزار و 370 مورد بازدید از مراکز تحت نظارت اداره کل دامپزشکی استان مرکزی انجام شده و طی این بازدید ها تا کنون 5 هزار و  787 کیلو گرم فرآورده‌ از چرخه مصرف غذایی انسانی خارج شده است.

وی ادامه داد، 440  مورد غیر بهداشتی در جریان بازرسی از واحدهای تحت نظارت این اداره کل شناسایی شده و در این مدت 2 واحد پلمپ شده است.

فتاحی گفت : 22 هزار و 828 راس دام سبک از تاریخ اجرای طرح تا تاریخ 30 فروردین ماه سال 1402 در طرح تشدید کنترل و نظارت های بهداشتی ویژه ایام نوروز و ماه مبارک رمضان در کشتارگاه‌های استان مرکزی کشتار و بیش از 433  تن گوشت از کشتار این دام‌ها استحصال شده‌است.

وی افزود:  3 هزار و 213  راس دام سنگین نیز در این مدت در کشتارگاه‌های دام استان مرکزی کشتار و 714 تن گوشت از کشتار این دام‌ها استحصال شده ‌است.

مدیرکل دامپزشکی استان مرکزی با اشاره به ضبط تعداد 1242 راس لاشه دام سبک و سنگین اظهار کرد: بدنبال نظارت بهداشتی بر کشتار دام در کشتارگاههای دام استان طی این 47 روز، 11 هزار و 105کیلوگرم لاشه دام سبک و سنگین به دلیل وجود ضایعات مرضی و بیماری در کشتارگاه‌های این استان ضبط شده ‌است.

فتاحی همچنین اضافه کرد: از ابتدای اجرای طرح تا کنون 5 هزار و 231 تن گوشت مرغ تولید شده و این میزان گوشت از کشتار2ملیون و 451 هزار و 848 قطعه طیور در کشتارگاه‌های صنعتی استان استحصال شده ‌است.

وی به تعداد 23 هزار و 237 قطعه طیور ضبطی در کشتارگاه های طیور استان اشاره کرد و ادامه داد: 34 هزار و 432  کیلوگرم لاشه طیور در این مدت به دلیل ضایعات مرضی و یا لاغری  در کشتارگاه‌های طیور استان مرکزی ضبط و از چرخه مصرف انسانی خارج شده‌است.

مدیرک ل دامپزشکی استان مرکزی همچنین تسریع کرد: طرح ویژه نوروزی و ماه مبارک رمضان نظارت بر مواد غذایی (فرآورده های خام دامی) از روز شنبه  13 اسفند ماه در این استان آغاز شده و تا پایان ماه مبارک رمضان ادامه خواهد داشت.

فتاحی افزود: 56 گروه متشکل از 84 نفر از کارشناسان و بازرسان بهداشتی دامپزشکی استان مرکزی از 1960 واحد تولید ، نگهداری و عرضه فرآورده های خام دامی نظارت و بازدید خواهند کرد.

  • گروه خبری : اخبار اسلایدر
  • کد خبر : 300348
کلمات کلیدی
روابط عمومی  استان مرکزی

روابط عمومی استان مرکزی

تصاویر

نظرات

0 نظر برای این مطلب وجود دارد

نظر دهید

لینک کوتاه