برگزاری دوره آموزشی قواعد فقهی و اصولی ناظرین شرعی استان مرکزی
دووره آموزشی یک روزه قواعد فقهی و اصولی ناظرین شرعی استان مرکزی در سالن جلسات دامپزشکی استان برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی اداره کل دامپزشکی استان مرکزی، این دوره آموزشی با حضور مدیرکل دامپزشکی استان مسئول حوزه نمایندگی ولی فقیه در سازمان جهاد کشاورزی استان، مسئول دفتر نمایندگی ولی فقیه در اداره کل دامپزشکی استان و ناظرین شرعی کشتارگاه های استان برگزار شد.
دکتر محمد فتاحی در این جلسه به اثر بخشی دوره های آموزشی و درک وظایف سنگین ناظرین ذبح شرعی اشاره کرد و افزود: رعایت ذبح شرعی پایه و اساس غذای حلال است.
مدیرکل دامپزشکی استان مرکزی به جایگاه علمی غذای حلال پرداخت و بیان کرد: گرایش و استقبال مردم جهان به غذای حلال در حال افزایش است.
حجت الاسلام و المسلمین جواد خلقت هم در این دوره آموزشی با اعلام اینکه ناظر ذبح شرعی شغل نیست افزود: انجام امور فرهنگی در کشتارگاه ها در سر لوحه کارها قرار بگیرد.
مسئول حوزه نمایندگی ولی فقیه در سازمان جهاد کشاورزی استان مرکزی گفت: اصلی ترین رکن نظارت ذبح شرعی بر دوش ذابحین می باشد.
در ادامه جلسه آموزشی قواعد فقهی و اصولی مرتبط با ذبح شرعی با تدریس حجت الاسلام الهی نیا از اساتید حوزه علمیه برگزار شد و در پایان شرح وظایف ناظرین شرعی توسط حجت الاسلام بادران، مسئول دفتر نمایندگی ولی فقیه در دامپزشکی استان مرکزی تشریح شد.
نظر دهید