• 1402/09/23 - 11:23
  • تعداد بازدید : 287
  • زمان مطالعه : کمتر از یک دقیقه

دوره آموزشی بهداشت و بازرسی گوشت در اراک برگزار شد

دوره آموزشی یک روزه با موضوع بهداشت و بازرسی گوشت در محل نظام دامپزشکی استان مرکزی برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی اداره کل دامپزشکی استان مرکزی، این دوره آموزشی به منظور ارتقای سطح علمی کارشناسان و کاردانان برگزار شد و کارشناسانی از اداره نظارت بر بهداشت عمومی و مواد غذایی دامپزشکی استان و شهرستان ها، مسئولین فنی بهداشتی و بازرسین بهداشتی کشتارگاه ها و کارگاه های بسته بندی در آن حضور داشتند.

طی در این دوره آموزشی نکاتی در خصوص اصول بازرسی و کنترل بهداشتی گوشت در کشتارگاهها، مراکز بسته بندی، فرآوری و عرضه گوشت توسط دکتر سلمان نژاد مدرس این دوره گفته شد.

همچنین با توجه به موضوع اهمیت سلامت غذایی شهروندان و لزوم بازرسی بهداشتی گوشت مواردی در خصوص دقت در قضاوت لاشه ها و آلایش ها به حاضرین این دوره آموزشی گفته شد.

  • گروه خبری : شهرستان ها,اراک,آشتیان,تفرش,شازند,دلیجان,ساوه,فراهان,خنداب,خمین,کمیجان,زرندیه,محلات,اخبار اسلایدر
  • کد خبر : 312053
کلمات کلیدی
روابط عمومی  استان مرکزی

روابط عمومی استان مرکزی

تصاویر

نظرات

0 نظر برای این مطلب وجود دارد

نظر دهید

لینک کوتاه