یکشنبه 10 خرداد 1405

flag
  • 1404/12/04 - 10:37
  • تعداد بازدید : 39
  • زمان مطالعه : کمتر از یک دقیقه
با هدف رفع موانع تولید:

دیدار با اتحادیه دامداران و تعاونی گاوداران استان مرکزی

مدیرکل دامپزشکی استان مرکزی با اعضای اتحادیه دامداران استان مرکزی در راستای کاهش و رفع مشکلات و موانع تولید دیدار و گفتگو کرد.

به گزارش روابط عمومی اداره کل دامپزشکی استان مرکزی، مدیرکل به همراه رییس اداره نظارت بر بهداشت عمومی و مواد غذایی، رییس اداره دامپزشکی شهرستان اراک و رییس نظام دامپزشکی استان مرکزی در محل تعاونی گاوداران صنعتی استان مرکزی حضور یافت.

این نشست با هدف شنیدن مشکلات دامداران و بررسی مشکلات واحدهای دامداری و همچنین رفع موانع تولید برگزار شد.

 بکارگیری، آموزش و توجیه مسئولین فنی دامداری ها، تمدید و صدور پروانه بهداشتی واحدهای تولیدی و دامداری، هماهنگی در راستای کنترل و پیشگیری از بیمارهای دامی از قبیل تب برفکی و تب مالت کنترل بهداشتی شیر خام از موضوعات و موارد مطرح شده در این نشست صمیمی بود.

  • گروه خبری : اخبار اصلی,اراک,اخبار اسلایدر
  • کد خبر : 351578
کلمات کلیدی
روابط عمومی  استان مرکزی

روابط عمومی استان مرکزی

تصاویر

نظرات

0 نظر برای این مطلب وجود دارد

نظر دهید

تنظیمات قالب
گفتگوی آنلاین

سامانه گفتگوی آنلاین سازمان دامپزشکی کشور