• 1403/06/07 - 07:43
  • تعداد بازدید : 66
  • زمان مطالعه : 1 دقیقه
توجه به نکات بهداشتی در هنگام خرید گوشت قرمز

رییس اداره نظارت بر بهداشت عمومی و مواد غذایی اداره کل دامپزشکی استان مرکزی گفت:

شهروندان در هنگام خرید گوشت قرمز به توصیه های بهداشتی دامپزشکی توجه کافی داشته باشند.

به گزارش روابط عمومی اداره کل دامپزشکی استان مرکزی، دکتر محمد رضایی در این خصوص گفت:  گوشت قرمز به عنوان یک منبع پروتئینی مهم برای انسان محسوب می شود که در سبد غذایی اغلب خانوارها وجود دارد، از طرفی امکان انتقال بیماری های مهم و خطرناک از طریق این فرآورده دامی به مصرف کننده وجود دارد که لازم است همشهریان گرامی در خصوص خرید، نگهداری و مصرف گوشت قرمز به نکاتی توجه کنند.
وی در خصوص موارد قابل توجه در هنگام خرید گوشت قرمز گفت: گوشت سالم گوشتی است که سطح آن عاری از رطوبت غیر عادی بوده  و همچنین به رنگ قرمز روشن مایل به صورتی باشد به طوری که روی سطح گوشت نباید نشانه هایی از خونریزی و خونمردگی وجود داشته باشد.
رییس اداره نظارت بر بهداشت عمومی و مواد غذایی دامپزشکی استان افزود: شهروندان می بایست گوشت مصرفی خود را صرفا از فروشگاه های مجاز و مراکز تحت نظارت دامپزشکی تهیه کنند و در هنگام خرید گوشت به صورت بسته بندی و یا لاشه حتما به مهر دامپزشکی تاریخ تولید و انقضای محصول دقت کافی داشته باشند.
رضایی اضافه کرد: توصیه می شود از خریدن گوشت های چرخ کرده آماده در مغازه های قصابی که بدون برچسب و به صورت فله ای ارایه می شود، جدا خودداری شود و همچنین در هنگام خرد کردن گوشت در منزل حتما از دستکش استفاده شود.

  • گروه خبری : اخبار اسلایدر
  • کد خبر : 324391
کلمات کلیدی
روابط عمومی  استان مرکزی

روابط عمومی استان مرکزی

تصاویر

نظرات

0 نظر برای این مطلب وجود دارد

نظر دهید

لینک کوتاه