• 1397/05/07 - 12:00
  • تعداد بازدید : 69
  • زمان مطالعه : 1 دقیقه

صادرات پا و پنجه مرغ از استان مرکزی 100 درصد افزایش یافت

مدیرکل دامپزشکی استان مرکزی گفت: امسال صادرات پای و پنجه مرغ از این استان نسبت به مدت مشابه سال گذشته 100 درصد افزایش یافت.

به گزارش روابط عمومی اداره کل دامپزشکی استان مرکزی، دکتر محسن شانقی افزود: 306 هزار کیلوگرم پای و پنجه مرغ از ابتدای امسال تا کنون با نظارت اداره کل دامپزشکی استان مرکزی به کشور ویتنام صادر شده است.



وی ادامه داد: افزایش موارد بهداشتی و تسهیل در امر صادرات از جمله عوامل افزایش ارز آوری این محصول برای کشور بوده است.



مدیرکل دامپزشکی استان مرکزی بیان کرد: در این مدت 87 هزار کیلوگرم خوراک دام با نظارت اداره کل دامپزشکی این استان به عراق صادر شده که صادرات این محصول نسبت به مدت مشابه سال گذشته 100 درصد افزایش یافته است.



دکتر شانقی گفت: 595 هزار و 524 قطعه انواع ماهیان زینتی نیز امسال از استان مرکزی به کشور های عراق و افغانستان صادر شده است.



وی افزود: صادرات این محصول نسبت به مدت مشابه سال گذشته (422 هزار و 164 قطعه) 41 درصد افزایش یافته است.



مدیرکل دامپزشکی استان مرکزی اظهار داشت: 97 هزار و 407 کیلوگرم گوشت مرغ منجمد نیز از ابتدای سال جاری تاکنون به کشورهای افغانستان و عراق صادر شده است که صادرات این کالا نسبت به مدت مشابه سال گذشته چهار درصد افزایش یافته است.



شانقی گفت: در این مدت 300 هزار کیلوگرم خوراک و مکمل طیور از این استان به کشورهای افغانستان و عراق صادر شده است.


  • گروه خبری : اخبار اسلایدر
  • کد خبر : 126352
کلمات کلیدی

نظرات

0 نظر برای این مطلب وجود دارد

نظر دهید

لینک کوتاه