عرضه مرغ با رتبه A توسط یک کشتارگاه طیور در استان مرکزی
رییس اداره نظارت بر بهداشت عمومی و مواد غذایی اداره کل دامپزشکی استان مرکزی از سر گیری تولید گوشت مرغ با رتبه A در استان خبر داد.
به گزارش روابط عمومی اداره کل دامپزشکی استان مرکزی، دکتر رضایی در تشریح این خبر گفت: یک واحد کشتارگاه طیور در راستای ارتقاء سلامت مصرف کنندگان، که قبلاً در استان موفق به دریافت رتبه A از سازمان دامپزشکی کشور شده بود، تولید مرغ با درجه بهداشتی A را شروع کرد.
وی گفت: این واحد تولیدی با ارتقای سطح بهداشت در مراحل کشتار، استحصال و نگهداری و همچنین ارتقای امکانات و تجهیزات پیشرفته مناسب بهداشتی نظیر تخلیه اتوماتیک اندام های داخلی مرغ موفق به کسب این رتبه شده است.
رییس اداره نظارت بر بهداشت عمومی و مواد غذایی اداره کل دامپزشکی استان ادامه داد: اقدامات خوبی در استان انجام گرفته که با توان بخش خصوصی و نظارت های دامپزشکی استان شاهد تولید و عرضه گوشت سفید و سایر فرآورده های خام دامی با رتبه A خواهیم بود.
نظر دهید