عملکرد یک ماهه دامپزشکی استان مرکزی در طرح تشدید نظارت های بهداشتی ایام نوروز و ماه رمضان
مدیرکل دامپزشکی استان مرکزی در گزارشی، عملکرد یک ماهه طرح تشدید نظارت های بهداشتی ایام نوروز و ماه مبارک رمضان 1401 را تشریح کرد.
به گزارش روابط عمومی اداره کل دامپزشکی استان مرکزی، دکتر محسن شانقی گفت: 83 هزار کیلوگرم فرآورده خام دامی در طرح تشدید کنترل و نظارتهای بهداشتی ویژه ایام نوروز و ماه مبارک رمضان در این استان کشف و ضبط موقت شد.
مدیرکل دامپزشکی استان مرکزی افزود: این فرآورده خامی در جریان 5 هزار و 450 بازدید از 2 هزار و 250 واحد تولید، نگهداری، استحصال و عرضه فرآوردههای خام دامی در این مدت کشف موقت شد.
وی با اشاره به بازدید یک هزار و 760 خودروی حمل فراورده خام دامی ادامه داد: 59 مورد نمونه برداری نیز در این بازدیدها از واحدهای تولید، نگهداری، استحصال و عرضه فرآوردههای خام دامی انجام، تعداد 245 مورد موارد غیربهداشتی مشاهده و تعداد 42 مورد به مراجع قضایی معرفی و 6 هزار کیلوگرم فرآورده خام دامی شامل گوشت قرمز، مرغ، ماهی، آبزیان، تخم مرغ، آلایش دام و طیور معدوم شد.
مدیرکل دامپزشکی استان مرکزی خاطرنشان کرد: 55 گروه متشکل از 84 نفر از بازرسان و کارشناسان بهداشتی اداره کل دامپزشکی این استان وظیفه بازرسی و نظارت بر واحدهای تولید، نگهداری و عرضه فرآوردههای خام دامی در این طرح در استان را برعهده دارند.
شانقی با یادآوری آغاز طرح تشدید کنترل و نظارتهای بهداشتی ویژه ایام نوروز و ماه مبارک رمضان از چهاردهم اسفندماه سال گذشته در استان مرکزی گفت: این طرح تاپایان ماه مبارک رمضان در این استان ادامه می یابد.
وی افزود: 25 هزار و 100 راس دام سبک و سنگین از ابتدای این طرح در کشتارگاههای استان مرکزی کشتار و از کشتار این دامها 1میلیون و 196 هزار کیلوگرم گوشت قرمز استحصال شدهاست.
شانقی خاظرنشان کرد: 2 میلیون و 416 هزار قطعه طیور نیز در این مدت در کشتارگاههای طیور استان مرکزی کشتار و چهار میلیون و 727 هزار کیلوگرم گوشت سفید در این کشتارگاهها استحصال شدهاست.
وی افزود: 9 هزار و 300 کیلوگرم گوشت قرمز در کشتارگاههای استان مرکزی به دلیل لاغری، بیماریهای انگلی و عفونی ضبط و معدوم شد.
مدیرکل دامپزشکی استان مرکزی گفت: 40 هزار کیلوگرم لاشه طیور نیز در این مدت به دلیل ضایعات مرضی و لاغری در کشتارگاههای طیور استان ضبط و از چرخه مصرف انسانی خارج شد.
وی به شهروندان محترم توصیه کرد: در هنگام خرید فرآورده های خام دامی به برچسب مشخصات(تاریخ تولید و انقضاء) و مهر دامپزشکی دقت نمایند و هر گونه تخلف بهداشتی در مراکز عرضه فرآورده های خام دامی شهرستان را از طریق تماس با سامانه اطلاعرسانی ۱۵۱۲ به اداره کل دامپزشکی جهت پیگیری کارشناسان دامپزشکی اطلاع رسانی کنند.
نظر دهید