• 1403/08/13 - 10:54
  • تعداد بازدید : 62
  • زمان مطالعه : کمتر از یک دقیقه

کسب رتبه A توسط یک کارگاه بسته بندی فرآورده خام دامی در استان مرکزی

رییس اداره نظارت بر بهداشت عمومی و مواد غذایی اداره کل دامپزشکی استان مرکزی از عرضه فرآورده های خام دامی با گرید بهداشتی A در استان مرکزی خبر داد.

به گزارش روابط عمومی اداره کل دامپزشکی استان مرکزی، دکتر محمد رضایی ضمن اعلام این خبر گفت: در راستای افزایش کیفیت فرآورده های دامی استان و ارتقای سلامت مصرف کنندگان، یک واحد بسته بندی فرآورده های خام دامی در شهرستان ساوه موفق به دریافت رتبه A از سازمان دامپزشکی کشور شد.
وی گفت: این واحد تولیدی با انجام ممیزی بهداشتی توسط کارشناسان دامپزشکی و انجام اصلاحات بهداشتی و تجهیز امکانات پیشرفته در فرآیند قطعه بندی موفق به کسب این رتبه شده است.
رییس اداره نظارت بر بهداشت عمومی و مواد غذایی اداره کل دامپزشکی استان ادامه داد: با همت کارشناسان دامپزشکی استان و همکاری واحد های بخش خصوصی اقدامات خوبی در زمینه ارتقای سلامت محصولات و فرآورده های دامی انجام گرفته که در آینده شاهد عرضه کلیه این محصولات با گرید A و بالاتر خواهیم بود.

  • گروه خبری : ساوه,اخبار اسلایدر
  • کد خبر : 329263
کلمات کلیدی
روابط عمومی  استان مرکزی

روابط عمومی استان مرکزی

تصاویر

نظرات

0 نظر برای این مطلب وجود دارد

نظر دهید

لینک کوتاه