۱۴ هزار و ۵۸۴ تن گوشت در خمین تولید شد
رییس اداره دامپزشکی خمین، از نظارت بر تولید و استحصال ۱۴ هزار و ۵۸۴ تن گوشت سفید و قرمز از ابتدای امسال تاکنون در این شهرستان خبر داد.
به گزارش روابط عمومی اداره دامپزشکی شهرستان خمین، محمدرضا جوانمرد افزود: در این مدت یکهزار و ۲۰۲ تن گوشت قرمز و ۱۳ هزار و ۳۸۲ تن گوشت سفید با نظارتهای بهداشتی دامپزشکی این شهرستان تولید و به بازار عرضه شد.
وی نظارت بر تولید، فرآوری، عرضه و توزیع فرآوردههای خام دامی سالم را از مهمترین وظایف اداره دامپزشکی شهرستان عنوان کرد و گفت: این نظارت بهداشتی از اماکن دامی آغاز و در کشتارگاهها و عرضه فروشگاههای سطح شهر پیگیری میشود.
رییس اداره دامپزشکی خمین اضافه کرد: در راستای اهداف این نهاد از ابتدای سال جاری تاکنون پنج هزار و ۳۰۰ مورد بازدید از واحدهای تحت پوشش، نظیر کشتارگاهها، مراکز بسـتهبندی، کارخانجات خوراک و مکمل، ایستگاههای جمعآوری شیر و فروشگاههای عرضه فرآورده خام دامی، رستورانها، هتلها و کبابیها انجام شده است.
جوانمرد ادامه داد: در این بازدیدها بالغ بر ۱۱هزار و ۲۹۰کیلوگرم انواع فرآورده دامی به علت وجود مشکلات بهداشتی شناسایی و با دستور مقام قضایی از چرخه مصرف انسانی خارج شد و ۳۱ واحد به دلیل تکرار تخلفات به مراجع قضایی معرفی شدند.
رییس اداره دامپزشکی خمین افزود: ۱۰ هزار و ۲۸ راس گوسفند و بز ، یکهزار و ۶۴۹ راس گاو و گوساله و چهار میلیون و ۴۰۹ هزار و ۳۶۷ قطعه طیور امسال در کشتارگاه دام شهرستان کشتار شدند.
جوانمرد گفت: در جریان بازرسیها، ۲ هزار و ۹۰ کیلوگرم گوشت قرمز و ۱۷۸ تن گوشت سفید نیز ضبط و معدوم شدند.
وی ادامه داد: از ابتدای امسال تاکنون ۳۲۳ مورد نمونهبرداری و پایش از فرآوردههای خام دامی صورت گرفته و نمونههای اخذ شده از گوشت مرغ مرغداریهای شهرستان جهت پایش آنتی بیوتیک صورت پذیرفته که همه نمونهها بدون بقایای آنتیبیوتیک بود.
نظر دهید