450 تن گوشت بوقلمون در خمین تولید شد
رئیس شبکه دامپزشکی خمین گفت: 450 تن گوشت بوقلمون امسال در این شهرستان تولید و روانه بازار مصرف شد.
به گزارش روابط عمومی شبکه دامپزشکی خمین، دکتر علی اصغر حمزه لو افزود: این میزان گوشت از 27 هزار قطعه جوجه ریزی بوقلمون در پنج واحد پرورشی خمین به دست آمده است.
وی بیان کرد: هفت واحد پرورش بوقلمون در خمین وجود دارد که 2 واحد آن غیر فعال است.
رئیس شبکه دامپزشکی خمین ادامه داد: این شهرستان در تولید گوشت بوقلمون رتبه نخست را در استان مرکزی دارد و بیش از 60 درصد تولید این ماده پروتئینی متعلق به خمین است.
حمزه لو توضیح داد: هر دوره پرواربندی بوقلمون چهار ماه است و برای توسعه ظرفیت پرورش بوقلمون در خمین نیاز به تکمیل زنجیره تولید به عنوان یکی از کانون های اقتصاد مولد است.
وی خاطرنشان کرد: نبود واحد کشتارگاهی و مراکز بسته بندی گوشت بوقلمون از حلقه های مفقوده در زنجیره تولید تا عرضه گوشت بوقلمون در این شهرستان است.
رئیس دامپزشکی خمین گفت: بوقلمون پرورشی این شهرستان به کشتارگاه های استان های تهران، اصفهان و قم ارسال می شود و از این استان ها با بسته بندی مناسب به مناطق مختلف عرضه می شود.
حمزه لو افزود: 40 فرصت شغلی مستقیم در واحدهای پرورش بوقلمون این شهرستان ایجاد شده است که ظرفیت توسعه آن نیز وجود دارد.
وی به خواص مصرف گوشت بوقلمون اشاره کرد و افزود: این ماده پروتئینی کلسترول خون را کاهش داده و ضمن ایجاد آرامش از سرطان جلوگیری میکند.
حمزه لو اضافه کرد: در گوشت بوقلمون مقادیر قابل ملاحظه ای از امگا 3 وجود دارد که سبب باز شدن مجاری عروقی بدن می شود و کلسترول را می کاهد.