حضور مدیر کل دامپزشکی استان مرکزی در بازدید مسئولان استانی از محل کشتارگاه صنعتی دام در حال احداث داوود آباد
در بازدیدی با حضور استاندار مرکزی، نماینده مردم اراک کمیجان و خنداب ، مدیرکل دامپزشکی استان مرکزی و جمعی از مسئولان استانی، از روند ساخت کشتارگاه صنعتی دام در حال احداث داودآباد بازدید شد.

به گزارش روابط عمومی اداره کل دامپزشکی استان مرکزی، در این بازدید مشترک زندیه وکیلی استاندار مرکزی، جمالیان نماینده مردم اراک کمیجان و خنداب، فتاحی مدیرکل دامپزشکی استان مرکزی و جمعی از مسئولان استانی از روند ساخت پروژه کشتارگاه صنعتی دام داودآباد بازدید کردند.
بازدید صورت گرفته به منظور بررسی مشکلات، تسهیل روند ساخت پروژه این کشتارگاه صنعتی انجام شد که در حاشیه این بازدید مسئولین حاضر قول مساعدت در ساخت و تجهیز این کشتارگاه را دادند.
نظر دهید