شیب نزولی ایجاد کانون تب مالت در شازند
رئیس شبکه دامپزشکی شهرستان شازند از کاهش 20 درصدی موارد جدید کانون تب مالت در سال 98 در شهرستان خبر داد.
سه هزار و ۱۸۵ کیلوگرم مواد خام دامی غیربهداشتی در اراک کشف شد
رئیس شبکه دامپزشکی اراک گفت: سه هزار و ۱۸۵ کیلوگرم مواد خام دامی غیر بهداشتی در این شهرستان کشف و از چرخه مصرف انسانی خارج شد.
پروانه ساخت ۱۹ داروی دامپزشکی در استان مرکزی صادر شد
مدیرکل دامپزشکی استان مرکزی گفت: پروانه ساخت ۱۹ داروی دامپزشکی در راستای تسهیل در تامین تجهیزات بهداشتی مورد نیاز تولیدکنندگان و تحقق جهش تولید برای سه کارخانه داروهای دامی در استان صادر شد.
انتشار بیماری در اثر رهاسازی غیر بهداشتی لاشه های تلف شده
مدیرکل دامپزشکی استان مرکزی گفت: رهاسازی غیربهداشتی دام های تلف شده در داودآباد اراک، قطعا تبعاتی برای سایر دام ها، انسان و محیط به همراه خواهد داشت.
۵۰ هزار کیلوگرم آلایش مرغی از استان مرکزی صادر شد
مدیرکل دامپزشکی استان مرکزی گفت: ۵۰ هزار کیلوگرم آلایش مرغی برای نخستین بار امسال با نظارت بهداشتی اداره کل دامپزشکی از این استان به خارج از کشور صادر شد.
تعداد کانونهای تب برفکی در استان مرکزی کاهش یافت
مدیرکل دامپزشکی استان مرکزی از کاهش تعداد کانونهای تب برفکی در خرداد امسال نسبت ماه قبل خبر داد و گفت: هفت کانون این بیماری فروردین و ۱۷ کانون اردیبهشتماه امسال در بین دامهای سبک استان مشاهده شد که با انجام ضدعفونی و اجرای طرح واکسیناسیون، تعداد آنها در ماه جاری به۲ مورد رسید.
شهادت امام جعفر صادق علیه السلام تسلیت باد
امام صادق علیه السلام که ششمین امام معصوم است و مذهب شیعه را با نام او به عنوان مذهب جعفری می شناسند، در سال 80 یا 83 قمری در مدینه به دنیا آمد و پس از رحلت پدر، رهبری فکری و سیاسی شیعیان اصیل پیرو مذهب امامیه را بر عهده گرفت. آن حضرت تا سال 148 قمری در قید حیات بود. در این مدت هزاران شاگرد در محفل درسش حاضر می شدند و مورد ستایش تمامی عالمان عصر خویش بود. در متون دینی شیعه، چندین هزار روایت از آن حضرت در تفسیر، اخلاق و به ویژه فقه، رسیده که باعث عظمت حدیث شیعه و موجب تقویت بنیه علمی آن است.
پنجمین دوره انتخابات شورای مرکزی نظام دامپزشکی برگزار شد
با برگزاری پنجمین دوره انتخابات شورای مرکزی سازمان نظام دامپزشکی، 9 عضو انتخابی این شورا معرفی شدند.