۲۴ گروه پایش آنفلوآنزای فوقحاد پرندگان در استان مرکزی فعال است
معاون سلامت اداره کل دامپزشکی استان مرکزی گفت: ۲۴ گروه پایش و پیشگیری از شیوع احتمالی آنفلوآنزای فوقحاد پرندگان در این استان فعال است و راهبردهای مراقبتی را انجام میدهند.
طرح واکسیناسیون طیور بومی استان مرکزی اجرا شد
مدیرکل دامپزشکی استان مرکزی گفت: طرح واکسیناسیون طیور بومی و روستایی علیه بیماری نیوکاسل از چهاردهم تا پایان آبان ماه در روستاهای استان مرکزی اجرا و در این طرح ۸۰ درصد طیور روستایی استان علیه این بیماری ایمن سازی شدند.
دكتر محمد سعیدی، مدیرکل دفتر بهداشت و مدیریت بیماریهای دامی شد
رئیس سازمان دامپزشکی کشور به پیشنهاد معاونت بهداشتی و پیشگیری این سازمان با صدور حکمی دکتر محمد سعیدی را به سمت مدیر کل دفتر بهداشت و مدیریت بیماری های دامی' سازمان دامپزشکی کشور منصوب کرد.
با حکم رئیس سازمان دامپزشکی کشور؛
دكتر نقیبی، 'مدیر كل دفتر قرنطینه و امنیت زیستی' سازمان دامپزشكی كشور شد
رئیس سازمان دامپزشکی کشور به پیشنهاد معاونت بهداشتی و پیشگیری این سازمان با صدور حکمی دکتر سید بهمن نقیبی را به سمت 'مدیر کل دفتر قرنطینه و امنیت زیستی' سازمان دامپزشکی کشور منصوب کرد.