سالانه 670 تن گوشت بوقلمون در خمین تولید می شود
رئیس شبکه دامپزشکی خمین گفت: ظرفیت تولید گوشت بوقلمون در این شهرستان سالانه 670تن است که این ماده پروتئینی با استقبال خوبی در بازار مصرف همراه است.
به گزارش روابط عمومی شبکه دامپزشکی خمین، دکتر علی اصغر حمزه لو افزود: این میزان گوشت از 37 هزار قطعه بوقلمون در 2 دوره جوجه ریزی واحدهای پرواربندی این شهرستان به دست می آید.
وی اظهار کرد: خمین رتبه نخست تولید گوشت بوقلمون در استان مرکزی را دارد و از 20 واحد پرورشی این طیور در استان، هفت واحد آن در این شهرستان فعالیت می کنند.
رئیس شبکه دامپزشکی خمین بیان کرد: مدت هر دوره پرورش بوقلمون چهار ماه است و نبود واحد کشتارگاهی و مراکز بسته بندی گوشت بوقلمون از حلقه های مفقوده زنجیره تولید و پرورش بوقلمون در این خطه محسوب می شود.
وی گفت: بوقلمون پرورشی این شهرستان به واحدهای کشتارگاهی در استان های تهران، اصفهان و قم ارسال می شود درحالیکه می توان با حمایت اصولی از سرمایه گذاران باید توان کشتار بهداشتی و بسته بندی مناسب این ماده پروتئینی در خمین فراهم شده و ارزش افزوده آن نصیب منطقه شود.
رئیس شبکه دامپزشکی خمین افزود: پرورش بوقلمون در خمین 40 فرصت شغلی مستقیم ایجاد کرده که امکان توسعه و اشتغالزایی بیشتر این بخش نیز وجود دارد.
حمزه لو یادآور شد: 125 واحد پرورش طیور در خمین وجود دارد و از نظر تولید گوشت سفید این شهرستان در جایگاه دوم و تخم مرغ در رتبه هفتم استان مرکزی است.
نظر دهید