32 هزار و 508تن گوشت در کشتارگاههای استان مرکزی تولید شد
رییس اداره نظارت بر بهداشت عمومی و مواد غذایی اداره کل دامپزشکی استان مرکزی گفت: 32هزار و 509تن گوشت سفید و قرمز از ابتدای امسال تا کنون در کشتارگاههای دام و طیور این استان تولید و توزیع شد.
به گزارش روابط عمومی اداره کل دامپزشکی استان مرکزی، دکتر محمد رضایی در این باره افزود: از ابتدای سال جاری تا کنون 125 هزار و 907 راس دام سبک و سنگین در کشتارگاه های دام استان مرکزی کشتار شد که در منجر به استحصال 5 هزار 353تن گوشت قرمز شده است.
وی ادامه داد: 571 لاشه دام در این مدت در کشتارگاه های استان مرکزی به دلیل لاغری مفرط و بیماریهای مختلف با نظارت عالیه کارشناسان اداره کل دامپزشکی استان از چرخه مصرف انسانی خارج شدند.
رییس اداره نظارت بر بهداشت عمومی و مواد غذایی اداره کل دامپزشکی استان مرکزی خاطر نشان کرد: 12 میلیون و 83 هزار قطعه طیور نیز در این مدت در کشتارگاه های طیور این استان کشتار و27 هزار و 155 تن گوشت سفید در این واحدها استحصال شده است.
رضایی در ادامه اشاره داشت: 214 هزار قطعه طیور هم در کشتارگاههای استان مرکزی در بازرسی کارشناسان اداره کل دامپزشکی استان از این واحدها به دلیل بیماری از چرخه مصرف خارج شدند.
وی همچنین به انجام 55 هزار و 513 مورد بازرسی از مراکز تولید، توزیع، نگهداری و عرضه فرآوردههای خام دامی توسط بازرسان اداره کل و ادارات دامپزشکی استان مرکزی اشاره کرد و افزود: در این مدت هفت ماهه، یک هزار و 194 مورد نمونه برداری از فرآورده های خام دامی انجام گرفته و 136 پرونده به مراجع قضایی ارجاع شده است.
دکتر رضایی ادامه داد: بیش از40 تن فرآورده خام دامی غیر بهداشتی در این بازدیدها ضبط و با دستور مقام قضایی از چرخه مصرف انسانی خارج شد که بخشی از این فرآورده ها به کارخانجات تولید پودر گوشت ارسال شده است.
رییس اداره نظارت بر بهداشت عمومی و مواد غذایی اداره کل دامپزشکی استان به همشهریان و هم استانی های گرامی توصیه کرد: در هنگام خرید هر نوع فرآورده خام دامی به تاییدیه دامپزشکی، تاریخ تولید و انقضای محصولات توجه کافی داشته و در صورت مشاهده هر گونه تخلف در مراکز عرضه از طریق سامانه 1512 مورد را به کارشناسان این حوزه اطلاع رسانی کنند.
نظر دهید