برگزاری دوره آموزشی اصول ارزیابی خطرمواد غذایی خام با منشاء دامی
به گزارش روابط عمومی اداره کل دامپزشکی استان مرکزی، دوره آموزش اصول ارزیابی خطرمواد غذایی خام با منشاء دامی، توسط محمد رضایی مسئول صدور پروانه اداره کل در سالن جلسات اداره کل دامپزشکی استان برگزار شد.
در این دوره آموزشی به مباحثی همچون اهمیت موضوع مخاطرات در فراورده های خام دامی، اصلاح زیرساختهای بهداشتی به جهت داشتن محصول سالم پرداخته شد.
وی همچنین ضوابط و دستورالعمل های سازمان دامپزشکی کشور، اهمیت آموزش، رعایت اصول GMP و نظارت های بهداشتی را تشریح کرد.
نظر دهید