• 1403/08/08 - 10:02
  • تعداد بازدید : 230
  • زمان مطالعه : 2 دقیقه

ضرورت احداث یک کشتارگاه صنعتی در اراک

مدیرکل پدافند غیرعامل استان مرکزی در رزمایش مقابله و کنترل بیماری سل در اداره کل دامپزشکی استان مرکزی گفت: یک کشتارگاه نیمه صنعتی در اراک داریم که با پیگیری‌های انجام شده، اقداماتی برای سامان بخشیدن به آن صورت گرفته تا سلامت و امنیت غذایی مردم حفظ شود.

به گزارش روابط عمومی اداره کل دامپزشکی استان مرکزی، مهدی پزشک‌ نیا، در رزمایش مقابله و کنترل بیماری سل در دامداری‌ها که به مناسبت هفته پدافند غیرعامل در دامپزشکی استان مرکزی برگزار شد اظهار کرد: موضوع سلامت، خط قرمز نظام است و ما در سازمان پدافند غیرعامل در حوزه تهدیدات زیستی، اقداماتی انجام می‌دهیم.

وی با تاکید بر اینکه باید وسواس و حساسیت ویژه‌ای در حوزه سلامت به خرج دهیم گفت: تهدیدات زیستی با امنیت غذایی و جان و مال مردم در ارتباط است و نباید به راحتی از این موضوع گذر کنیم.

پزشک نیا با تاکید بر پیش‌بینی تهدیدات موجود افزود: تهدیدات زیستی بسیاری وجود دارد و استان مرکزی به دلیل موقعیت ویژه خود، همواره در معرض تهدیدات مختلف بوده است.

وی تصریح کرد: نباید در زمان مقابله با تهدیدات زیستی، غافلگیرانه عمل کنیم مثلا در دوران کرونا در بعضی مواقع، تصمیمات درستی نگرفتیم و لطمه‌هایی به کشور وارد شد.

پزشک‌ نیا با تاکید بر ضرورت احداث یک کشتارگاه صنعتی در اراک تصریح کرد: یک کشتارگاه نیمه صنعتی رو به سنتی در اراک داریم که با پیگیری‌های انجام شده، اقداماتی برای سر و سامان بخشیدن به آن صورت گرفته تا سلامت و امنیت غذایی مردم حفظ شود.

پزشک نیا با بیان اینکه با تمرین و رزمایش، روش مقابله با تهدیدات را شناسایی می‌کنیم گفت: ما در استان سعی کردیم رزمایش‌ و مانورها را به صورت واقعی انجام دهیم و در نقطه صفر، رزمایش‌ها را عملیاتی کردیم.

دکتر محمد فتاحی، مدیرکل دامپزشکی استان مرکزی نیز اظهار کرد: معمولا دستگاه‌ها برای انجام رزمایش‌ها، به سمت موضوعات شناخته شده می‌روند ولی ما در این رزمایش به سراغ بیماری سل رفتیم که تاکنون بحران خاصی در کشور ایجاد نکرده است و با اقدامات خوب دامپزشکان در سراسر کشور، تا الان بیماری سل دامی نداشته‌ایم.

وی با بیان اینکه مصونیت سازی با پدافند غیرعامل تحقق پیدا می‌کند گفت: سل، بیماری مشترک دام و انسان است که به راحتی می‌تواند از دام به انسان سرایت کند. واکسن سل برای دام وجود ندارد و راهبرد مقابله با این بیماری، رعایت اصول بهداشتی و شناسایی و کشتار دام بیمار است.

دکتر فتاحی با بیان اینکه واکسن سل در انسان حد اکثر تا ۸۰ درصد ایمنی ایجاد می‌کند تصریح کرد: کنترل بیماری سل در دام به این دلیل اهمیت‌ دارد که امنیت غذایی و سلامت انسان‌ها به خطر نیفتد.

مدیرکل دامپزشکی استان با اشاره به اهداف و دستاوردهای رزمایش سل در استان مرکزی گفت: ایجاد آگاهی، دانش، مهارت و ایجاد هماهنگی بین سازمان‌های مختلف، شناسایی مشکلات و موانع، شناسایی اطلاعات مورد نیاز، ارزیابی نحوه مدیریت، ارزیابی کمی و کیفی وسایل و تجهیزات به کار گرفته شده، شناسایی و تشخیص عوامل بحران زا، از جمله این اهداف است.

وی اظهار کرد: انتظار می‌رود تا شهرداری‌های استان حداقل یک کشتارگاه صنعتی را در استان مرکزی در راستای حفظ سلامت مردم و امنیت غذایی تاسیس کنند.

  • گروه خبری : شهرستان ها,اراک,آشتیان,تفرش,شازند,دلیجان,ساوه,فراهان,خنداب,خمین,کمیجان,زرندیه,محلات,اخبار اسلایدر
  • کد خبر : 329030
کلمات کلیدی
روابط عمومی  استان مرکزی

روابط عمومی استان مرکزی

تصاویر

نظرات

0 نظر برای این مطلب وجود دارد

نظر دهید

لینک کوتاه