طرح نظارت بهداشتی رمضان با ۴۶ گروه دامپزشکی در استان مرکزی آغاز شد
مدیرکل دامپزشکی استان مرکزی گفت: طرح نظارت بهداشتی رمضان روز چهارشنبه با مشارکت ۴۶ گروه دامپزشکی در سطح واحدهای تولید، توزیع و عرضه فرآورده های خام دامی این استان آغاز شد.
بهگزارش روابط عمومی اداره کل دامپزشکی استان مرکزی، دکتر محسن شانقی افزود: ۶۲ نفر در قالب ۲۴ گروه سیار و ۲۲ گروه ثابت از ۲۵ فروردین تا ۲۳ اردیبهشت ماه جاری کار نظارت بهداشتی ماه رمضان را در واحدهای تولید، توزیع و عرضه فرآورده های خام دامی استان مرکزی بر عهده دارند.
وی ادامه داد: ۲ هزار و ۱۶۵ واحد تولید، توزیع و عرضه فرآوردههای خام دامی در واحدهای کشتارگاههای دام و طیور، سردخانهها، مراکز بستهبندی، خودروهای حمل و مراکز عرضه با هدف تضمین کیفیت و سلامت مواد غذایی استان مرکزی فعالیت دارند که این مدت دربر روند اقدامات انها نظارت بهداشتی میشود.
مدیرکل دامپزشکی استان مرکزی خاطرنشان کرد: کنترل فرآوردههای خام دامی از مزرعه تا سفره بهمنظور بهبود سطح بهداشتی جامعه از دیگر اهداف اجرای طرح کنترل نظارت بهداشتی در ماه مبارک رمضان است.
شانقی از شهروندان درخواست کرد که در صورت مشاهده هر گونه تخلف بهداشتی مراتب را از طریق تماس با سامانه اطلاعرسانی ۱۵۱۲ به اداره کل دامپزشکی اطلاع رسانی کنند.
نظر دهید