در استان مرکزی در حال اجرا است:
گزارش تصویری طرح تشدید کنترل و نظارت بهداشتی فرآورده های خام دامی
طرح تشدید کنترل و نظارت بهداشتی بر فرآورده های خام دامی ویژه ایام نوروز و ماه مبارک رمضان در استان مرکزی از تاریخ 13 اسفندماه در استان مرکزی آغاز شده و تا پایان عید فطر ادامه خواهد داشت.
به گزارش روابط عمومی اداره کل دامپزشکی استان مرکزی، رییس اداره نظارت بر بهداشت عمومی و مواد غذایی اداره کل دامپزشکی استان مرکزی در این خصوص گفت: 56 گروه متشکل از 84 نفر از کارشناسان و بازرسان بهداشتی دامپزشکی استان مرکزی اجرای این طرح را بر عهده دارند.
وی ادامه داد: ۲ هزار و 250 واحد شامل مراکز تولید، نگهداری و عرضه مواد غذایی استان مرکزی در این طرح مورد نظارت قرار خواهند گرفت و در صورت مشاهده هرگونه تخلف، برخورد قانونی اعمال میشود.
وی به شهروندان محترم توصیه کرد: در هنگام خرید فرآورده های خام دامی به برچسب مشخصات (تاریخ تولید و انقضاء) و مهر دامپزشکی دقت نمایند و هر گونه تخلف بهداشتی در مراکز عرضه فرآورده های خام دامی شهرستان را از طریق تماس با سامانه اطلاعرسانی ۱۵۱۲ به اداره کل دامپزشکی جهت پیگیری کارشناسان دامپزشکی اطلاع رسانی کنند.
نظر دهید