• 1402/01/16 - 10:08
  • تعداد بازدید : 169
  • زمان مطالعه : کمتر از یک دقیقه

گزارش تصویری یک ماهه طرح تشدید کنترل و نظارت بهداشتی فرآورده های خام دامی

طرح تشدید کنترل و نظارت بهداشتی بر فرآورده های خام دامی ویژه ایام نوروز و ماه مبارک رمضان در استان مرکزی از تاریخ 13 اسفندماه سال گذشته آغاز شده و تا پایان عید فطر ادامه خواهد داشت.

به گزارش روابط عمومی اداره کل دامپزشکی استان مرکزی، طرح تشدید کنترل و نظارت بهداشتی (فرآورده های خام دامی) ویژه ایام نوروز و ماه مبارک رمضان از تاریخ 13اسفند ماه سال گذشته آغاز شده و تا تاریخ 5 اردیبهشت ماه سال جاری ادامه خواهد داشت .

به گفته ی مسئول اداره ی نظارت بر بهداشت عمومی و مواد غذایی در این طرح توسط56  اکیپ بازرسی بهداشتی از 1960 مرکز عرضه و نگه داری فرآورده خام دامی بازدید به عمل خواهد آمد و با متخلفین برخورد قانونی خواهد شد .

دکتر رضایی اضافه کرد: شهروندان در صورت مشاهده هر گونه تخلفات بهداشتی سریعا از طریق شماره 1512 اداره کل دامپزشکی استان مرکزی اطلاع رسانی کنند.

در این طرح از هم استانی های محترم خواسته شده تا در هنگام خرید از مراکز عرضه فرآورده های خام دامی به مواردی چون تاریخ تولید و انقضای محصول و مهر بازرسی کشتارگاه دقت نمایند.

  • گروه خبری : اخبار اسلایدر
  • کد خبر : 299519
کلمات کلیدی
روابط عمومی  استان مرکزی

روابط عمومی استان مرکزی

تصاویر

نظرات

0 نظر برای این مطلب وجود دارد

نظر دهید

لینک کوتاه