یک میلیارد قطعه طیور مورد نیاز کشور توسط تولیدکنندگان داخلی تامین شد
مسئول حوزه نمایندگی ولی فقیه در سازمان دامپزشکی کشور گفت: بیش از یک میلیارد قطعه طیور مورد نیاز مردم کشور سال گذشته توسط تولیدکنندگان داخلی تولید و تامین شد.
به گزارش روابط عمومی اداره کل دامپزشکی استان مرکزی، حجت الاسلام و المسلمین دکتر سید اسماعیل حسینی مقدم روز چهارشنبه در آیین تجلیل از قهرمانان تولید کشاورزی استان مرکزی در اراک، افزود: کشور به برکت انقلاب اسلامی و فعالان این حوزه، در زمینه تولید گوشت سفید، قرمز و آبزیان به خودکفایی رسیده است.
وی ادامه داد: ۵۰۰ کشتارگاه صنعتی در کشور وجود دارد که وظیفه تولید گوشت قرمز و سفید مورد نیاز کشور را بر عهده دارد.
مسئول حوزه نمایندگی ولی فقیه در سازمان دامپزشکی کشور خاطر نشان کرد: با تلاش سازمان دامپزشکی کشور اکنون سلامت، بهداشت و مسائل شرعی و فقهی تولیدات دامی تامین شده است.
حجت الاسلام و المسلمین حسینی مقدم گفت: امنیت تولید که زیربنای جامعه است اکنون توسط سازمان دامپزشکی و وزارت جهاد کشاورزی انجام میشود.
وی با یادآوری اهدای ۶۲۰۰ شهید توسط استان مرکزی در راه اسلام و قرآن افزود: وجود این شهدای گرانقدر در این استان بهترین سند از جایگاه جهاد و اجتهاد در استان مرکزی است و وجود این شهدای گرانقدر نشان دهنده آن است که مردم این استان اهل جهاد و اجتهاد هستند.
مسئول حوزه نمایندگی ولی فقیه در سازمان دامپزشکی کشور افزود: تولید مبتنی بر دانش بنیان بودن و اشتغال آفرین در جامعه مصداق برجسته جهاد در راه خدا است و باید همه در این مسیر همراهی و کمک لازم را داشته باشند.
حجت الاسلام و المسلمین حسینی مقدم اظهار داشت: امروزه تولید در مقابل مصرف قرار دارد و مصرف گرایی در نزد بزرگان مورد نکوهش قرار گرفته و تولید و تولیدگر نیز دارای مقام عظیم و برجسته است.
وی خاطرنشان کرد: جامعه مصرف گرا تحت سلطه هر بیگانهای قرار می گیرد و در فرهنگ دینی و قرآنی تولید در عرصه کشاورزی و صنعتی از جایگاه ممتازی برخودار است و جامعه همواره باید در صدد تولید باشد.
استاندار مرکزی نیز در این نشست اصلاح نظام یارانهها را از جمله مهمترین برنامههای دولت در سال جاری عنوان کرد و گفت: پرداخت یارانه در کشورهای مختلف به سه روش پرداخت یارانه به تولید کننده، مصرف کننده و زنجیره تولید تا مصرف انجام میشود.
مخلص الائمه اظهار داشت: مردم در اجرای طرح ساماندهی یارانهها همراهی و همکاری مناسبی با دولت داشتند که جای تقدیر دارد.
وی یاد اور شد: در اسفندماه سال گذشته، رییس جمهوری سند تحول دولت مردمی را در ۲۴۴ صفحه، ۹ فصل و ۳۷ موضوع بخشی و فرابخشی از جمله کشاورزی و آب به تمامی دستگاه های اجرایی ابلاغ کرد، در این سند ۱۳۴ چالش بررسی شده که چهار چالش مربوط به بخش کشاورزی است.
رئیس جهادکشاورزی استان مرکزی نیز در این نشست گفت: ۶۶ تولیدکننده بخش کشاورزی این استان به عنوان قهرمانان تولید استانی و پنج نفر به عنوان قهرمانان تولید در سطح ملی انتخاب شدهاند.
علی صفری افزود: تجاری سازی و بازار محصولات کشاورزی و صنایع تبدیلی از جمله حلقههای مفقوده زنجیره تولید و اهداف سازمان جهاد کشاورزی استان مرکزی است.
در این آیین با حضور استاندار مرکزی، مسئول حوزه نمایندگی ولی فقیه در سازمان دامپزشکی کشور و برخی مسئولان استانی این استان از ۶۶ قهرمان استانی و پنج قهرمان تولید بخش کشاورزی در سطح ملی تقدیر شد.
نظر دهید